Privatitzacions, recentralització, policia: l'actualitat en 10 tuits

El desgavell generalitzat, els pals de cec que fa el govern espanyol, el debat sobre el desplegament policial de dijous a Barcelona. Cap tema monopolitza la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició paper del diari

1. Guillermo López ( @GuillermoLPD), professor de periodisme (Universitat de València) "Thatcher va privatitzar el ferrocarril. I llavors cada vegada funcionaven pitjor, eren caríssims i van començar a produir-se accidents. El van renacionalitzar"

2. Isabel Garcia Pagan ( @igpagan), periodista de 'La Vanguardia' "La vicepresidenta [Soraya Sáenz de Santamaría] agraeix la feina de la Policia Nacional i la Guardia Civil a Barcelona. No agraeix res als Mossos. Només la col·laboració"

3. Gemma Galdon Clavell ( @gemmagaldon), investigadora social experta en seguretat "Em preocupa que el CNI, el ministeri i la conselleria [d'Interior] tinguin tan poca capacitat d'adaptar dispositius policials a amenaces reals"

4. Ignasi Guardans ( @iguardans), advocat i exeurodiputat "Vergonyós: immensa i caòtica cua de passaports al Prat. Arribo de Brussel·les! Schengen suspès fins a la mitjanit"

5. Pere Aragonès ( @perearagones), diputat al Parlament (ERC) "Hi ha independentistes que tenen basquitis, i hi ha socialistes que tenen hollanditis. Són manifestacions de les pròpies mancances"

6. Germán Temprano ( @German_Temprano), escriptor i periodista " Zapatero publicarà a la tardor un llibre sobre economia. I ens semblava sorprenent que Jesulín publiqués en el seu moment un disc"

7. Anna Bosch ( @annabosch), corresponsal de TVE a Londres "A Escòcia l'Scottish National Party segueix pujant, però no és a costa dels laboristes, que també pugen, sinó... sí, dels liberaldemòcrates"

8. Fabián Couto ( @fabiancouto), desenvolupador de programari "Encara que ningú pugui tornar enrere i fer un nou principi, qualsevol pot començar ara i fer un nou final"

9. Matt Fortune ( @Dmworldfootball), bloguer futbol internacional al 'Daily Mail' "Ho diu el president del Santos: 'Imagineu que Neymar sigui entrenat per algú com Mourinho. Això destrossaria un dels més grans talents que hi ha al món'"

10. Edu Polo ( @EduPolo), periodista d'Ona FM "Avui els periodistes xilens ja no li pregunten al Pep per Alexis. Li pregunten si es veu entrenant la selecció xilena"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT