#siunalumnehodemana: l'actualitat en 10 tuits

La resolució del TSJC que pretén obligar a fer les classes en castellà en el moment en què només un alumne ho sol·liciti, encén la xarxa. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix a l'edició en paper

Ara
2 min
En xarxa Lliçons de mestres

Barcelona1. Antoni Rubio (@antonirubio), professor "La sentència del TSJC és un escrache lingüístic. Imposicions a casa nostra. Supremacia dels amos. Diguem no. Simplement, intolerable"

2. Pep Gimeno (@pepgimeno), periodista "Un llegeix la interlocutòria del TSJC i això de #siunalumnehodemana i li entren unes ganes de federar-se que no vegis..."

3. Neus Munté (@neusmunte), consellera de Família i Benestar Social (CiU) "Segons Navarro la independència porta al fracàs. I el federalisme oníric? I proposar reformes constitucionals excloent el dret a decidir?"

4. Antoni Salom (@tonisalom), professor "Defensar #llengobaleà va en contra de tot el consens científic actual. És com afirmar que la Terra és plana"

5. Cris Juanico (@crisjuanico), músic "Supòs que la redacció dels llibres de text en #llengobaleà serà supervisada per filòlegs d'aquesta nova llengua, llicenciats l'any... m'he perdut"

6. Elisabet Ortega (@elisabet_ortega), regidora del PP a Sant Feliu de Llobregat "Que @ciu ens tingui al mes d'abril sense pressupostos és una burla als catalans. #dretadecidir taparà la inacció del @govern"

7. Marta Rovira (@martarovira), diputada al Parlament (ERC) "Els que demanen que es presentin JA! els pressupostos és que estan resignats a acceptar 4.500 milions de retallades? No presenten alternativa..."

8. Helena Solà (@helsola), gerent de l'APPEC "En una empresa privada és inconcebible no tenir pressupostos a aquestes altures d'any. Que el govern no en tingui ho bloqueja tot. #tenimpressa"

9. Ada Colau (@AdaColau), portaveu de PAH "No volem fer #escrache. Volem @ILPhipotecaria. Volem democràcia. Volem drets humans i justícia"

10. Alberto Sotillos (@AlbertoSotillos), sociòleg "No es pot anar al Congrés ni es poden fer escraches. Ok. Llavors ara on podem anar a protestar? Per saber-ho, perquè és un dret..."

stats