Mèdia 02/05/2012

"Evo Morales espolia Red Eléctrica", a la portada del diari 'Abc'

Les mobilitzacions del Primer de Maig, la nacionalització boliviana i les novetats del cas Urdangarin centren les portades d'aquest dimecres

Ara
1 min
Abc, 2 de maig del 2012

BarcelonaL'expropiació de la filial boliviana de Red Eléctrica és un dels arguments principals a les portades d'aquest dimecres. El diari 'Abc' obre edició amb una imatge del president bolivià amb el puny en alt i titula: "Evo Morales espolia Red Eléctrica". El rotatiu destaca la postura del govern espanyol, que "desvincula la nacionalització boliviana de l'expropiació perpetrada per l'Argentina contra Repsol".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El País' diu: "Morales segueix l'estela argentina amb l'espoli de Red Eléctrica". 'La Vanguardia' opta per: "Morales imita Kirchner i ordena nacionalitzar REE". 'El Punt 'Avui' destaca: "Tothom s'hi atreveix".

El Primer de Maig és l'altre protagonista a la premsa. L'ARA hi dedica l'obertura i es fa ressò tant de les manifestacions pel dia del treballador com de la primera convocatòria general de la iniciativa #novullpagar als peatges catalans. El diari titula: "1 de Maig al carrer i a l'autopista". Per contra, 'La Razón' diu: "I Espanya no va prendre el carrer". Segons el diari, el 'hashtag' #Noatomarlacalle, promogut per ells mateixos, va ser 'trending topic' mundial i "va eclipsar l'#1demayo dels sindicats a Twitter".

El procés judicial en què està immers el duc de Palma, Iñaki Urdangarin, també té un lloc destacat a les portades d'aquest dimecres, després que ahir la fiscalia admetés contactes amb els advocats del gendre del rei i del seu soci, Diego Torres. 'El Mundo' diu: "Torres pressiona els fiscals amb amenaces a la monarquia". 'El Periódico' subratlla: "Urdangarin haurà d'explicar on va amagar els diners".

stats