Mitjans públics
Mèdia 01/05/2012

Fèlix Riera serà el director de Catalunya Ràdio

El consell de govern de la CCMA aprovarà aquest dimecres el seu nomenament en substitució de Ramon Mateu. Fins ara era membre del comitè de govern d'Unió

Ara
1 min
FÈLIX
 RIERA

BarcelonaFèlix Riera serà el nou director de Catalunya Ràdio, en substitució de Ramon Mateu, que ocupa el càrrec des del 2009. Riera, actual director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), ocupava fins ara un lloc dins el comitè de govern d'Unió Democràtica, on s'encarregava de les polítiques culturals. També va ser director editorial del Grup 62, càrrec que va deixar quan va accedir a la direcció de l'ICEC.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nomenament de Riera com a nou director de l'emissora pública es farà efectiu demà. Segons ha pogut saber l'ARA, a la reunió del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el president de l'òrgan, Brauli Duart, proposarà el seu nom com a nou responsable del càrrec. Els vots dels tres consellers proposats per CiU –entre els quals hi ha el mateix Duart, que té vot de qualitat– serien suficients per aprovar el nomenament.

stats