Recull de premsa
Mèdia 12/12/2011

Els papers que demostren que Zapatero es va comprometre a pagar els 759 milions de l'addicional tercera, a 'La Vanguardia'

El diari mostra els dos documents escrits en què el govern espanyol es va comprometre a pagar els diners

Ara
2 min
La Vanguardia, 12 de desembre

BarcelonaVarietat en els titulars d'obertura aquest dilluns. La Vanguardia afirma que “el govern central va prometre per escrit pagar els 759 milions" de la disposició addicional tercera de l'Estatut, una informació que el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va avançar en una entrevista a Catalunya Ràdio el passat dimecres. El diari mostra els dos documents escrits en què el govern espanyol es va comprometre a pagar els diners: una nota del ministeri d'Economia i Hisenda sobre "possibles acords amb Catalunya" i l'acta de la vuitena reunió de la comissió bilateral Generalitat-Estat celebrada a Madrid el 19 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Punt-Avui fa balanç del pont de la Puríssima i diu: "Sota mínims". El diari fa referència a la poca neu i a la baixa ocupació hotelera. L'ARA se centra en la cimera de Durban i titula: “El nou acord global haurà d'esperar fins al 2015”. Público també hi dedica l'obertura i diu: “Fracàs a Durban. El canvi climàtic sense fre”.

El Periódico assegura: “Rajoy planeja acomiadaments, tancaments i privatitzacions”, i l'Abc mostra una imatge de Jorge Fernández Díaz i titula: “Rajoy anuncia avui el president del Congrés”.

Per la seva banda, El País revela: “La casa reial planeja detallar els seus comptes després del 'cas Urdangarin”. La Razón opta per: “El govern espanyol traurà 300 caixes de l'arxiu de Salamanca abans de marxar”. El Mundo continua amb el seu tema de la darrera setmana i titula: “Interior va premiar Bermúdez per imposar la versió policial en el judici de l'11-M”.

stats