AEROLÍNIES
Economia 28/01/2012

Aena no cobrarà les taxes aeroportuàries als passatgers afectats pel tancament de Spanair

Els passatgers tenen l'opció de volar amb altres cinc aerolínies (Vueling, Iberia, Air Europa, Ryanair o Easyjet) a canvi d'un rescat d'entre 50 i 100 euros

à.f.m.
1 min

BarcelonaAena ha decidit no cobrar les taxes aeroportuàries als passatgers afectats pel tancament de Spanair, segons ha anunciat la ministra de Foment, Ana Pastor.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els passatgers tenen l'opció de volar amb altres cinc aerolínies (Vueling, Iberia, Air Europa, Ryanair o Easyjet) a canvi del pagament d'un rescat d'entre 50 i 100 euros, depenent de l'aerolínia i el trajecte desitjat. Fins ara, a aquest rescat se li havia de sumar el pagament de les taxes aeroportuàries. Però Aena ha decidit no reclamar les taxes per posar les coses més fàcils als passatgers.

Tot i així, Ana Pastor ha assegurat que en el futur Aena "es reserva el dret de recuperar aquests diners, que són públics".

La ministra de Foment també ha anunciat l'obertura d'un procés sancionador contra Spanair que podria comportar multes de fins a nou milions d'euros per a l'aerolínia.

stats