Economia 21/03/2012

Álvaro de Marichalar protesta perquè Catalunya es promociona pel seu compte a Rússia

El germà de Jaime Marichalar interromp una conversa del conseller d'Empresa amb els periodistes per criticar que Catalunya es promocioni separadament de la resta d'Espanya

Ara
1 min
Álvaro de Marichalar, en una imatge recent

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, s'ha trobat un visitant inesperat a la roda de premsa que ha fet aquest dimecres a la Fira de Turisme de Moscou. Álvaro de Marichalar –germà de l'exmarit de la infanta Elena i resident a la capital russa– s'ha presentat a l'acte i ha seguit atentament tota la presentació, que s'ha fet en català, castellà i rus.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Posteriorment, i mentre el conseller atenia els corresponsals catalans i espanyols presents a la fira, Álvaro de Marichalar ha interromput la conversa per protestar pel fet que Catalunya promocioni el seu sector turístic separadament de la resta d'Espanya.

Segons ha explicat un portaveu del departament d'Empresa, el conseller s'ha limitat a respondre-li que "Catalunya fa més de vint anys que es promociona en aquest mercat". Marichalar li ha retret que la Generalitat no s'integri a l'estand de Turespaña.

L'aparició de Marichalar ha sorprès els presents per inesperada i per exòtica. Els assistents a l'acte han quedat parats pel seu to fatxenda i autoritari, així com per la vestimenta cridanera que duia.

A finals de l'any passat, Álvaro de Marichalar va anunciar que se n'anava a viure a Moscou. Possiblement per això ha decidit fer una visita a l'estand de Catalunya a una de les principals fires de turisme del món.

stats