Economia 03/06/2012

El PP i el govern espanyol, obligats a desmentir un diputat seu i 'Der Spiegel' per evitar el pànic pel rescat

Fonts del partit asseguren que el portaveu de la comissió d'Afers Estrangers al Congrés parlava "a títol individual" quan ha dit que la intervenció "no seria l'apocalipsi". Hores abans, la Moncloa havia negat les pressions alemanyes per demanar aquest rescat

Ara / Efe
1 min

MadridJornada de desmentiments del PP i el govern espanyol per intentar contenir el pànic per un eventual rescat de la UE. Fonts de la Moncloa han assegurat aquest diumenge que no és cert que Berlín pressioni Madrid per demanar el rescat europeu, com afirma el setmanari alemany 'Der Spiegel'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

I hores després, fonts del PP s'han vist obligades a desmentir un del seus, el portaveu del partit a la comissió d'Afers Estrangers del Congrés: José María Beneyto havia dit que, si es produís el rescat, "no seria l'apocalipsi".

Segons el Partit Popular, Espanya no està en una situació crítica i sortirà de la crisi amb les reformes que està duent a terme el govern de Rajoy. I pel que fa a les declaracions de Beneyto, han assegurat que eren "a títol personal" i que no es poden considerar l'opinió del partit ni del grup popular.

Per la direcció del Partit Popular i del seu grup al Congrés, la sortida a la situació de crisi econòmica que travessa Espanya és fer les reformes que està posant en marxa Rajoy.

stats