Especials 04/07/2011

Maria del Mar Bonet ocuparà el Teatre Grec amb el Cant de la Sibil·la

Durant hora i mitja, la cantant ocuparà l'escenari del teatre de la muntanya de Montjuïc, acompanyada per vuit músics: Dani Espasa, Jordi Gaspar, Jaume Compte, Vicenç Solsona, Manolo Martínez del Frenso, Roman Gottwald, Aleix Tobías i Antonio Sánchez

Efe
1 min
Maria del Mar Bonet posa al Teatre Grec, on avui interpreta Una veu per a la Sibil·la .

BarcelonaLa cantant mallorquina Maria del Mar Bonet ocuparà aquesta nit el Teatre Grec de Barcelona amb l'espectacle Una veu per a la Sibil·la, en què interpretarà aquest cant tradicional, i també la peça "Penyora", de Lluís Llach, i "Mons Apart", de Bruce Springsteen, entre d'altres. Acompanyada pel director del Festival Grec, Ricardo Szwarcer, l'artista ha mostrat avui la seva satisfacció per poder tornar a participar en aquest esdeveniment i ha avançat que en aquest concert atacarà, de nou, com fa tot els Nadals a l'església de la Bonanova, sense que amb prou feines s'hagi publicitat, el Cant de la Sibil·la, que ha qualificat com "el monument religiós tradicional més important de Mallorca".

Declarat l'any passat per la Unesco Patrimoni Immaterial de la Humanitat, es tracta d'un cant tradicional, d'origen medieval, en què la Sibil·la profetitza la fi dels temps i l'arribada del judici final. Durant hora i mitja, la cantant ocuparà l'escenari del teatre de la muntanya de Montjuïc acompanyada per vuit músics: Dani Espasa, Jordi Gaspar, Jaume Compte, Vicenç Solsona, Manolo Martínez del Frenso, Roman Gottwald, Aleix Tobías i Antonio Sánchez. Obrirà l'audició amb "Penyora", una cançó que no ha cantat abans en públic, en homenatge al seu amic Lluís Llach, i també oferirà diversos temes del poeta Blai Bonet, com "No em talleu els brots del meu dolor" i "Blau i sol de roses blanques". Altres temes del concert seran l'emblemàtica "La dansa de la primavera", "Des de Mallorca a l'Alguer", "L'amor de les tres taronges", "La dama d'Aragó" i "Tots dos ens equivocàrem".

stats