Jocs Olímpics
Especials 07/08/2012

Set atletes de Camerun fugen de la Vila Olímpica

Cinc boxejadors, una nedadora i una jugadora de futbol han desaparegut de la concentració, suposadament per motius econòmics

Efe
1 min

LondresSet atletes de la delegació de Camerun als Jocs Olímpics de Londres 2012 han abandonat la Vila Olímpica, sense permís oficial, segons ha confirmat aquest dimarts el ministeri d'Esport i Educació Física d'aquest país africà.

Cinc boxejadors, una nedadora i una jugadora de futbol han desaparegut de la concentració, suposadament per motius econòmics.

"El que va començar com un rumor, finalment sembla que s'ha convertit en realitat. Set atletes camerunesos que van participar als Jocs Olímpics de Londres 2012 han desaparegut de la vila olímpica", va escriure David Ojong, cap de missió de l'expedició, en un missatge dirigit al ministeri d'Esport i Educació Física de Camerun.

Ojong explica que Drusille Ngako, portera reserva de l'equip olímpic de futbol, va ser la primera a desaparèixer. Ngako, finalment, no va entrar al grup de 18 jugadores escollides per disputar la competició olímpica. Mentre les seves companyes d'equip es van traslladar des Escòcia a Coventry per seguir la preparació, Ngako no va acompanyar el grup i no se'n va tornar a saber res. Pocs dies després va ser el torn del nedador Paul Ekane Edingue. A més, cinc boxejadors, Thomas Essomba, Christian Donfack Adjoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo i Serge Ambomo, es van absentar de la Vila diumenge passat.

Representants del Comitè Olímpic Internacional han dit aquest dimarts que no sabien res sobre el tema. "No en tenim coneixement", ha indicat el portaveu, Mark Adams.

stats