PROTESTES CIUTADANES
Política 20/05/2011

La Junta prohibeix, l'acampada creix

Més d'un milers de persones dormen a la plaça de Catalunya en la quarta nit de protestes. Els acampats creen un comitè de crisi per prendre decisions ràpides si la policia intenta desallotjar-los

Carles Arbolí
1 min
Acampats a la plaça Catalunya, la plaça 'Tahrir' de Barcelona / CARLES ARBOLÍ

BarcelonaLa plaça Catalunya de Barcelona vol convertir-se una versió adaptada a Catalunya de la plaça Tahrir. Ho diu fins i tot un rètol que els acampats hi han plantat aquesta nit de dijous a divendres, la nit en què han rebut la notícia que seran desallotjats en 24 hores perquè la junta electoral central espanyola ha prohibit que la protesta dels indignats continuï en el moment que s'acabi la campanya i comenci la jornada de reflexió, seguida del dia de les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La reacció dels acampats ha estat començar a preparar la resistència. I són més que cap altre dia. Han passat la nit a la plaça de Catalunya almenys un miler de persones. I estan mobilitzats per ser molts més aquest divendres a la nit, per si intenten desallotjar-los.

De fet, han decidit crear un comitè de crisi de 15 persones per ser més operatius i prendre decisions ràpides, ja que les assemblees es tornaran cada vegada més complicades.

stats