Política 05/11/2012

Mas: "Si en els propers quatre anys han de sortir dos milions de persones al carrer, ho haurem de fer"

El candidat de CiU insisteix que Catalunya té la "carta de la democràcia" i apel·la a la mobilització per obtenir l'estat propi

Oriol March
1 min
Artur Mas, aquest dilluns a Viladecans / PERE VIRGILI

ViladecansEl candidat de CiU a les eleccions i president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dilluns a la tarda en un acte a Viladecans que "si ens els propers quatre anys cal que surtin dos milions de persones al carrer, ho haurem de fer". S'ha referit així a la necessitat de mobilització per aconseguir l'estat propi en la línia del què marca l'eslògan electoral de CiU: 'La voluntat d'un poble'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha assegurat que Catalunya "disposa de la carta de la democràcia" i que això caldrà confrontar-ho a la manca d'instruments que tenen els estats tradicionals.

El candidat ha argumentat que Catalunya "vol viure amb llibertat i amb autogovern real" enfront de la situació econòmica actual.

Mas ha respòs Aznar, que fa unes setmanes va dir que "abans que trencar Espanya es trencaria Catalunya". "Què coi s'ha pensat?", s'ha exclamat el candidat de CiU, que ha assegurat que Catalunya "no es trencarà" perquè les persones "que han vingut de fora" se senten "catalanes".

stats