Especials 02/03/2013

Criteris d'admissió

Barem per al curs 2013-2014

1 min

.- Existència de germans escolaritzats al centre o de pares o tutors legals que hi treballin: 40 punts.

.- Que el domicili habitual estigui a l'àrea d'influència del centre: 30 punts. Si es pren en consideració l'adreça del lloc de treball d'un dels pares, i és dins l'àrea d'influència del centre: 20 punts. En el cas de la ciutat de Barcelona, quan el domicili habitual és al mateix districte on està ubicat el centre sol·licitat en primer lloc però no en la seva àrea d'influència: 15 punts. Quan el domicili habitual és al mateix municipi on està ubicat el centre sol·licitat en primer lloc però no en la seva àrea d'influència: 10 punts.

.- Renda anual de la unitat familiar. Quan el pare o la mare siguin beneficiaris de l'ajut de la renda mínima d'inserció, calculat en funció dels fills a càrrec de la persona perceptora: 10 punts.

.- Discapacitat de l'alumne, pare, mare o germans. Si l'alumne acredita una discapacitat de grau igual o superior al 33%, o quan el pare, la mare, el tutor o tutora o un germà de l'alumne acreditin una discapacitat igual o superior al 33%: 10 punts.

.- En el cas del batxillerat, l'expedient acadèmic. Quan l'alumne demana plaça per estudiar batxillerat, es calcula amb dos decimals la nota mitjana de l'expedient dels estudis que permeten l'accés al batxillerat o, si l'alumne encara els està cursant quan es presenta la sol·licitud d'admissió, la nota mitjana dels cursos d'aquests estudis ja avaluats definitivament, i s'assignen els punts corresponents a la nota mitjana.

stats