Esports 20/12/2014

El Borussia Dortmund perd de nou i cau a la zona de descens (2-1)

El Bayern de Guardiola segueix liderant la classificació amb molta superioritat

Hummels, decepcionat

BarcelonaEl Borussia Dortmund segueix partint a la lliga alemanya. Subcampió d'Europa ara fa dos anys, l'equip de Jürgen Klopp ha perdut un duel directe entre històrics de la part baixa de la classificació, el Werder Bremen (2-1) i queda en zona de descens amb 15 punts. Per darrera, el Friburg, amb 14. El Werder Bremen, gràcies als gols de Davie Selke (3') i Fin Bartels (62'), s'ha endut un partit molt tens. HUmmels ha marcat el gol visitant als 69 minuts.

Després del triomf del Bayern de Guardiola per 1-2 al camp del Mainz, amb gol de Robben als 90 minuts, el segon classificat és el Wolfsburg, després de derrotar per 2-1 el Colònia. El Bayer Leverkusen, rival de l'Atlètic de Madrid a Europa, ocupa la tercera posició després d'empatar amb el Eintracht (1-1) i el Schalke 04, rival del Madrid, ha empatat sense gols amb l'Hamburg.