MOTOCICLISME
Esports 23/08/2012

Stoner passarà per la sala d'operacions i diu que la seva idea és "tornar una o dues curses abans d'Austràlia"

El campió del món, amb una fractura al turmell, volarà a Austràlia per ser operat i queda sense opcions de revalidar el títol

Ara
1 min
Casey Stoner a Laguna Seca

BarcelonaEl vigent campió de Moto GP, Casey Stoner, no participarà aquest cap de setmana en el Gran Premi de la República Txeca de Brno. L'australià no està recuperat de la fractura al turmell que es va fer en el Gran Premi d'Indianapolis després de caure durant els entrenaments oficials. Stoner va participar en la cursa d'ara fa una setmana i va acabar quart malgrat les molèsties, però els metges han aconsellat que descansi a Brno. Així, segons un comunicat del seu equip, Repsol Honda, Stoner volarà a Austràlia i s'operarà del turmell a principis de la setmana vinent.

Stoner va per darrere de Lorenzo i Pedrosa en la classificació general de Moto GP i necessita sumar punts si vol revalidar el títol, ja que ha anunciat que, en principi, la seva idea és tornar, "amb sort, una o dues curses abans de Phillip Island [Austràlia]", però ha assegurat que fins que no s'operi no sabrà el termini de recuperació previst. La cursa australiana, la de casa seva, és la penúltima prova del Mundial. Amb aquesta absència, Stoner perd gairebé totes les opcions de ser campió just en la temporada en què es retira del motociclisme.

stats