LIGA ADELANTE
Esports 20/09/2014

El Sabadell aconsegueix el primer triomf de la temporada contra la Ponferradina (1-0)

Juanto ha fet el gol quan la 'Ponfe' jugava amb 10 homes i Nauzet ha evitat l'empat visitant

Nauzet, celebrant un gol del Sabadell

SabadellEl Sabadell ha aconseguit el primer triomf de la temporada contra la Ponferradina. L'equip arlequinat ha jugat amb caràcter contra un dels equips més en forma del torneig, però als 26 minuts tot ha canviat quan el visitant Yuri ha vist la vermella després d'una topada amb el local Cristian.

Amb un home més, l'equip de Miquel Olmo ha dominat el partit però no ha aconseguit trobar el camí del gol fins al primer minut de la segona part, quan Juanto ha rematat de cap i ha superat el porter Dinu. L'equip arlequinat ha tingut bones ocasions per fer el segon gol, però als 84 minuts Juanto ha vist la vermella. Amb igualtat de condicions, la Ponferradina ha creat perill, però Nauzet ha evitat el gol visitant amb dues grans aturades.

Després de tres derrotes consecutives, el Sabadell encadena dues jornades sumant punts, amb l'empat a Saragossa i el primer triomf de la temporada en Lliga.

Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos H., Kiko Olivas, Víctor Espasandín (Riau, 57'), Longás, Eguarás, Marcos (Sotan, 71'), Juanto, Gato (Hidalgo, 83') i Aridai.

Ponferradina: Dinu, Carpio (Adán, 86'), Alan, Alberto Aguilar (Sobrino, 57'), Camille, Jonathan, Acorán, Andy, Berrocal (tete, 67'), Yuri i Pablo Infante.

Gols: 1-0 Juanto (46').

Àrbitre: Munuera Montero. TG: Camille, Longás, Egurás. TV: Yuri (26') i Juanto (85').