Barça
Esports Barça 24/07/2012

El Barça anuncia un principi d'acord amb Boca Juniors per a la cessió de Sergio Araujo

El jugador de 20 anys vola cap a Barcelona per passar la revisió mèdica, pas previ imprescindible per a la firma del nou contracte

Ara
1 min
Sergio Araujo

BarcelonaEl Barça i el Club Atlético Boca Juniors han arribat a un principi d'acord per a la cessió de Sergio Araujo. El jugador, de 20 anys, vola en aquests moments cap a Barcelona, amb permís del club argentí, per passar la revisió mèdica, pas previ imprescindible per a la firma del nou contracte.

Nascut a Buenos Aires el 28 de gener del 1992, Sergio Araujo, 'el Chino', va sobresortir ràpidament a l'escola de futbol del Club Atlético Atlanta. Va ser llavors quan les seves aptituds van cridar l'atenció de l''scouter' argentí Ramón Maddoni, que el va incorporar al Club Parque, conjunt on havien crescut també jugadors com Maradona o Riquelme i que mantenia convenis de col·laboració amb el Boca Juniors en el futbol formatiu.

Posteriorment, va cremar etapes en les categories inferiors de l'entitat 'xeneize' fins a debutar l'any 2009 amb el primer equip en l'últim matx del Torneig Apertura. Alfio Basile el feia entrar al terreny de joc en el segon temps davant el Banfield.

Des de llavors, el jugador de Buenos Aires ha actuat de revulsiu al Boca Juniors, ha mostrat la seva tècnica i velocitat i ha jugat com a segon davanter o mitjapunta. Va marcar el primer gol com a jugador professional el 21 de novembre del 2010, davant l'Arsenal de Sarandí.

A més, s'ha convertit en un fix en les categories inferiors de la selecció argentina i ha assolit el subcampionat sud-americà sub-17 de l'any 2009 –on va fer tres gols– i la tercera posició en el sud-americà sub-20, l'any 2011.

stats