Barça
Esports Barça 23/12/2010

Toni Freixa, sobre la norma de la RFEF: "El club lluitarà per poder viatjar com vol el tècnic"

Ha explicat també la importància de la recuperació dels terrenys de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, que permeten "garantir la viabilitat de l'entitat"

Redacció
2 min

BarcelonaToni Freixa ha comparegut en roda de premsa i ha explicat la implementació de la grada d'animació, tot deixant clar que el club manté la tolerància 0 amb la violència. "Es crearà una comissió mixta, formada per empleats del club, Mossos d'Esquadra i el propi grup d'animació". Era un dels punts de Rosell durant la campanya i Freixa ha aclarit: "El Barça tenia una necessitat social per tenir aquesta grada, però en tot moment ens estem posant en mans dels Mossos d'Esquadra i del seu treball, per garantir la seguretat i eradicar qualsevol opció de violència".

Sobre la possible modificació de la normativa de la RFEF per obligar als clubs a fer nit els dies de partit, ha dit: "No tenim cap constància oficial, més enllà de la dels mitjans. És una norma que em sorpren, perquè fins ara la RFEF només obligava als àrbitres, que són empleats de la Federació, a estar un dia abans al lloc del partit. No entenc que es faci ara una norma. Si un club no compareix en un partit, el perjudicat és el club. Nosaltres mantindrem, en la mesura del possible, el pla de viatge que demani el cos tècnic".

A més, el portaveu de la Junta Directiva ha presentat dos acords de patrocini, un amb Seiko –patrocini i llicència– i un altre amb Telefònica –només patrocini–, que reportaran al club "uns 5 milions d'euros en dos anys".

Ha anunciat també l'ampliació dels seients per a minusvàlid, amb 24 a cada gol.

Freixa ha parlat també sobre la recuperació de la parcel·la de Sant Joan Despí. "Sempre és necessari recuperar patrimoni. Garanteix la viabilitat i durabilitat d'una entitat com el FC Barcelona. I si a sobre els terrenys formen part de la Ciutat Esportiva, doncs encara més. El club seguirà construint La Masia".

stats