Barça
Esports Barça 02/05/2012

Guardiola: "Avui ens han xiulat dos penals. Però ara ja no cal, és un pèl tard"

"Nosaltres hem arribat a estar 13 punts per sota el Madrid, i no hi ha tanta diferència. El Reial Madrid és just campió, però aquest any han passat moltes coses que s'han amagat pel nostre silenci" ha afegit

Ara
2 min
Pep Guardiola i Tito Vilanova, a la banqueta

BarcelonaPep Guardiola ha deixat un missatge pels àrbitres després del partit contra el Màlaga, quan ha assegurat que "ara és un pèl tard" per xiular penals a favor. "Quan s'havien de fer moltes coses se'n van anar deu punts", ha recalcat un tècnic que ha dirigit el penúltim partit al Camp Nou i que s'ha mostrat "orgullós" perquè els jugadors han "mantingut la tensió quan la Lliga ja està perduda".

"Ens han xiulat dos penals, ara ja no cal, ara és un pèl tard. Quan s'havien de fer moltes coses se'n van anar deu punts. Ara ja és tard", ha comentat el tècnic en sala de premsa, sense que els periodistes li ho preguntessin. Tot i així, després ho ha matisat: "Nosaltres hem arribat a estar 13 punts per sota el Madrid, i no hi ha tanta diferència. El Reial Madrid és just campió de Lliga, que quedi clar. Però aquest any han passat moltes coses que s'han amagat pel nostre silenci, però han passat".

A banda d'això, ha fet una valoració molt positiva del partit. "Estic orgullós de tot. Mai no és fàcil mantenir una certa tensió quan la Lliga està perduda, però tenim la final de Copa com a objectiu. Hem tornat a jugar un molt bon partit, la gent s'ho ha passat molt bé", ha comentat.

També ha parlat de Messi, que encapçala la lluita pel Pitxitxi però sense obsessionar-se pel gol. "Estem molt contents per Messi, però no juguem per ell. Aquestes coses han de ser naturals, no es poden pactar. L'equip ha de generar moltes ocasions de gol, i la resta ja se n'encarrega ell solet".

Guardiola també ha donat les gràcies al públic del Camp Nou, que no s'ha cansat d'animar-lo i corejar el seu nom. "Estic molt agraït de la reacció del públic. Durant tots aquests anys s'han portat molt bé, no només a l'estadi sinó també al carrer. Molt agraït", ha conclòs.

stats