Barça
Esports Barça 07/03/2013

La Conselleria d'Interior ja ha obert un segon expedient al Barça per cedir entrades als violents

El conseller Ramon Espadaler ho va explicar el dimecres a La 1, i el club podria rebre un altra sanció, aquesta d'entre 3.000 i 60.000 euros

Acn
1 min

BarcelonaLa direcció general d'Administració de Seguretat del Departament d'Interior ha obert un segon expedient sancionador al F.C.Barcelona per vendre entrades a baix preu a grups violents sense informar al coordinador de seguretat dels Mossos d'Esquadra.

Fonts de la conselleria han ampliat l'anunci del conseller d'Interior, Ramon Espadaler, a RTVE, i estimen que la sanció que podria rebre el club oscil·larà entre els 3.000 i els 60.000 euros.

Suposaria la segona multa que rebria el Barça després de la que rebrà per haver permès l'entrada de la bengala a l'estadi durant 'el clàssic' de la Copa del Rei de la setmana passada, que serà entre 60.000 i 600.000 euros.

"No sóc partidari de la Grada d'Animació al Camp Nou", va dir el conseller Espadaler. "Tenim indicis raonables que el Barça ha cedit entrades, directament o indirectament, a persones amb antecedents que no haurien d'entrar a l'estadi. Si se'ls ha escapat de les mans, ho hem de corregir. Serem expeditius", va explicar.

stats