LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 26/04/2011

Mascherano: "Al vestidor sabem què volia dir Guardiola, però és molt fàcil treure les coses de context"

Sincer com sempre, Javier Mascherano ha dit la seva abans de l'entrenament del Barça al Bernabéu, defensant el tècnic, Josep Guardiola

Toni Padilla
2 min
Mascherano, durant la roda de premsa.

MadridJavier Mascherano s'ha encarregat d'obrir el foc des del Barça en una roda de premsa al Santiago Bernabéu abans d'entrenar. L'argentí ha defensat Guardiola, acusat per Mourinho just abans. El portuguès ha dit que Guardiola és el primer tècnic que critica decisions encertades d'un àrbitre, però segons Mascherano, no és així: "Dins del vestidor tenim molt clar el que volia dir el Pep, una cosa totalment diferent al que s'ha donat a entendre. Avui en dia és molt fàcil treure de context el que es diu, cal anar amb cura, però nosaltres sabíem què volia dir i no té res a veure amb el que es diu". L'argentí ha afegit que "Guardiola volia dir que per un pèl va ser fora de joc, i per aquest detall potser no som campions. Com a jugador molesta que cada cop parlem menys de futbol. La Lliga espanyola hauria d'estar orgullosa d'aquest partit i parlar de futbol".

Sobre la seva posició com a defensa, Mascherano ha afirmat que "malauradament" li ha tocat jugar de defensa. "Sempre he intentat ser honest. Aquí venia per ajudar l'equip, per fer el que toqui. Lamentablement toca fer de defensa per lesions de companys o la malaltia de l'Abidal. Intento fer-ho el millor possible", ha comentat. En ser preguntat sobre si es veu a si mateix jugant de lateral esquerre, Mascherano ha dit: "Jugaré on toqui".

Després de la derrota en la final de Copa, Mascherano veu un equip amb "la fe intacta. Durant tot l'any s'han fet bé les coses, i fins i tot després de Mestalla veiem coses positives. Els propers partits seran diferents, però la fe segueix intacta perquè l'equip treballa bé". Feina que es porta endavant malgrat el cansament, ja que "ara mateix tots els equips que segueixen vius a Europa pateixen cansament, però hi ha prou motivació per jugar com sempre".

Sobre el partit, Mascherano vol un partit en què "es jugui a futbol. Quan toca jugar a futbol no som dubtosos. Cal ser fidels a la nostra manera de fer. Nosaltres també volem un partit on es jugui bé a futbol", en referència a les declaracions de Sergio Ramos en què demanava que el Barça no faci teatre per forçar la targeta groga dels jugadors que es podrien perdre la tornada si veuen una cartolina. I posats a escollir un full de ruta, Mascherano ha afirmat que "cal jugar com el segon temps en la final de Copa".

Preguntat sobre l'eliminatòria en què el Liverpool va eliminar el Madrid amb ell jugant, Mascherano ha dit que són partits diferents i no hi ha gaire en comú. I quan li han preguntat sobre José Mourinho, ha dit que no vol parlar sobre una persona que no coneix personalment, ja que no seria ètic.

stats