Barça
Esports Barça 30/09/2011

Sandro Rosell declararà en el judici contra Laporta pel cas Uzbekistan denunciat per un agent de la FIFA

El judici ja té data, el 10 d'octubre, dia en què també hauran de declarar com a testimonis Messi, Iniesta, Puyol, Eto'o i Cesc sobre si van participar en uns campus a l'Uzbekistan

Albert Solé
1 min
Bayram Tutumlu, agent FIFA d'origen turc.

BarcelonaEl proper 10 d'octubre Sandro Rosell, president del Barça, anirà a declarar en el judici contra Joan Laporta pel cas Uzbekistan. L'expresident va ser denunciat per l'agent de la FIFA Bayram Tutumlu per no haver-li pagat la comissió que creu que li pertocava per haver fet de mitjancer entre el Barça i el bufet d'advocats de Laporta en uns negocis amb l'Uzbekistan. "És una qüestió d'honor, no de diners, i em sap greu haver d'arribar a judici quan he intentat de totes les maneres arribar a un acord amb el senyor Laporta", assegura Tutumlu.

Però el 10 d'octubre no només Sandro Rosell passarà pel jutjat de primera instància de Barcelona, sinó que els jugadors Messi, Iniesta, Puyol, Eto'o i Cesc també hauran d'anar a declarar en qualitat de testimonis per acreditar que van participar en un campus de tecnificació a l'Uzbekistan. En aquest cas, els jugadors poden delegar la seva declaració a una tercera persona.

stats