BARÇA
Esports Barça 25/01/2012

Els taxistes de Barcelona amenacen d'impedir la sortida de l'autocar del Barça cap al Camp Nou

Un grup de taxistes ha convocat una manifestació per aquest dimecres a la tarda davant de l'Hotel W, on es concentra el Barça abans del partit contra el Madrid

Ara / Maria Ortega
1 min

BarcelonaUn grup de taxistes de Barcelona ha convocat una manifestació a través de les xarxes socials per a aquest dimecres a la tarda davant de l'Hotel W a Barcelona amb un únic objectiu: evitar que l'autocar amb els jugadors del Barça pugui sortir de l'hotel cap al Camp Nou.

Els taxistes negocien durant aquests dies quina és la manera de sortir de la crisi que pateix el sector. Mentre l'administració els va proposar fa dies augmentar els dies de festa per cotxe, el Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) va proposar un sistema de regulació horària amb el qual l'administració en principi hi estava d'acord, segons ha confirmat José María Sánchez, secretari general de l'STAC a Barcelona.

Tot i això, grups que no són del sindicat volen mostrar el seu desacord amb les mesures proposades i s'han organitzat a través de les xarxes socials per manifestar-se. Han estat ells els que també aquest matí han tallat la ronda Litoral de Barcelona durant uns 20 minuts.

stats