1a divisió
Esports Futbol 18/02/2013

L'afició del Celta veta Salva Ballesta com a segon entrenador per la seva ideologia espanyolista

El jugador ha explicat al programa 'Intermedio' de Radio Marca que el club gallec s'ha fet enrere: "Ja anava cap a Vigo i m'ha trucat el president per dir-me que no podria ser"

Ara
1 min

BarcelonaSalva Ballesta havia estat escollit per ser el segon entrenador del Celta al costat d'Abel Resino –substitut de Paco Herrera–, però l'afició l'ha vetat i el club ha decidit fer-se enrere i no l'ha contractat. Així ho ha explicat ell mateix al programa 'Intermedio' de Radio Marca: "Ja havia sortit de Màlaga en direcció a Vigo. Estava a prop de Madrid i m'ha trucat el president del Celta per dir-me que no podria ser".

L'exfutbolista ha denunciat que aquesta decisió és, exclusivament, per la seva condició política –sempre s'ha definit com una persona de dretes i espanyolista–. "Un grup d'aficionats del Celta no hi estaven a favor, per temes polítics –ha explicat. És una pena que en el temps actual es confongui la política amb l'esport. En el meu cas, mai m'he referit a la política. Només he dit sempre que em sento molt espanyol".

stats