SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/07/2013

Sakamoto, nou president del Sabadell, somia a convertir el club vallesà en el Barça o el Madrid

El dirigent japonès assegura que el club té l'ambiciós repte de pujar a Primera "en dos o tres anys"

Efe
1 min
Keisuke Sakamoto és el nou president del Sabadell / PEDRO SALADO / CE SABADELL

SabadellEl nou president del Sabadell, Keisuke Sakamoto, ha assegurat aquest dimecres que el seu desig és convertir el club en un gran del futbol estatal.

En la seva primera compareixença davant la premsa com a nou president del club català, l'empresari japonès ha insistit que una vegada renovada la junta directiva l'objectiu comú a curt termini ha de ser "lluitar per fer una bona temporada", encara que amb l'ambiciós repte de pujar a Primera "en dos o tres anys".

Sakamoto també ha confessat tenir "el somni" de convertir el Sabadell en un club "tan gran com el Barça o el Madrid", si bé ha negat que ho faci "a cop de talonari", sinó a base d'invertir en el planter i en la ciutat esportiva sabadellenca.

El primer president estranger en els més de cent anys d'història del Sabadell ha revelat que aviat arribaran reforços "de qualitat" a la plantilla que entrena Javi Salamero, encara que ha matisat que seran "consensuats" amb el cos tècnic i dins de les possibilitats econòmiques del club.

Sobre l'enfrontament amb l'anterior president, Joan Soteras, l'empresari japonès ha volgut tancar l'assumpte afirmant que està "agraït" amb la gestió realitzada durant els últims set anys per l'anterior junta, que ha qualificat de "gran treball".

En el nou consell d'administració, Sakamoto comptarà amb els seus compatriotes Masato Horita i Naosuke Takahasi com a consellers, encara que els seus homes forts seran Ignasi Luquez i Antonio Salguero, que exerciran de vicepresidents. Completen la directiva els consellers Domingo Lozano i Josep Maria Farrés.

stats