Lliga de Campions
Esports Futbol 22/10/2014

El Madrid agafa embranzida abans del clàssic amb una exhibició de força a Anfield (0-3)

Cristiano Ronaldo ha obert la llauna davant un Liverpool que hauria pogut caure més golejat. Benzema, abans del descans, ha acabat de sentenciar

Karim Benzema celebra el seu gol contra el Liverpool / PHIL NOBLE / REUTERS

BarcelonaSi els partits es poden guanyar per intimidació, el Reial Madrid ha intentat sortir amb avantatge de cara al clàssic de dissabte al Bernabéu, després de golejar 0-3 el Liverpool en la tercera jornada de Champions, en un partit poderós dels blancs. Els d'Ancelotti han ofert un recital de futbol ofensiu, especialment en la primera meitat, quan entre Cristiano Ronaldo i Benzema han fet miques el conjunt anglès, descol·locat i superat en tot moment. Els blancs lideren el grup B amb 9 punts i s'aprofiten del triomf del Ludogorets davant el Basel (1-0) per encarrilar la classificació, amb sis punts d'avantatge sobre els tres rivals.

El portuguès ha fet el 0-1 al minut 24, després d'una assistència picada de James Rodríguez en una jugada que havia iniciat el mateix Cristiano. La seva rematada ha sigut seca, un cop d'habilitat amb la punta de la bota quan hi havia poc marge.

Pràcticament després ha arribat el 0-2, obra de Benzema, que ha rematat de cap una centrada al segon pal de Kroos, fent gairebé una vaselina. El mateix davanter francès, i després d'una jugada embolicada en un córner enverinat per Pepe, ha sentenciat a cinc minuts del descans.

A la segona meitat, el Madrid ha pogut gestionar el triomf amb tranquil·litat, mirant de reservar forces pensant en el Barça. Ancelotti ha estalviat de l'últim quart d'hora a Cristiano, a qui ha substituït per Khedira (a la banqueta se l'ha vist amb gel al genoll) i ha donat deu minuts de descans Kroos (per fer entrar Illarramendi). Tot i tenir el partit resolt, els blancs haurien pogut ampliar l'avantatge si Cristiano, a qui el porter Mignolet ha tret un remat claríssim, i James, amb un xut creuat, haguessin aprofitat les seves ocasions. El Liverpool pràcticament no ha donat problemes a Casillas.