ESPORTS
Esports Futbol 03/03/2011

Pep Guardiola, ingressat d'urgència, pateix una hèrnia discal

És a l'hospital USP Dexeus des d'aquesta matinada. En funció de la seva evolució dels propers dies rebrà l'alta, pel que podria ser baixa davant del Saragossa.

Redacció
2 min
El tècnic durant un dels moments en què va mirar  el partit dret.

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha estat ingressat d'urgència a l'hospital USP Dexeus només tornar aquesta matinada del partit del primer equip contra el València. El tècnic, que va viatjar infiltrat, no podia suportar la lumbàlgia aguda que arrossega des de fa dos dies. L'esforç del partit va agreugar el mal que patia a l'esquena. Segons un comunicat mèdic facilitat pel club a les 13:00, "Després de l’examen mèdic realitzat aquest matí, se li ha diagnosticat una hèrnia discal. Seguirà tractament farmacològic i epidural i l’evolució clínica marcarà la seva alta hospitalàri".

El tècnic de Santpedor va ser dubte fins ahir al matí, quan es va anunciar que Guardiola finalment acompanyaria l'equip a Mestalla. Tot i que la major part del partit va estar assegut a la banqueta al costat de Tito Vilanova, l'entrenador no es va poder estar d'aixecar-se alguns cops per dirigir l'equip dret, com sempre acostuma a fer. Després del partit i malgrat la victòria, Guardiola va preferir delegar el seu lloc a la roda de premsa a Vilanova, mentre ell va aprofitar per parlar amb membres del servei mèdic sobre l'increment dels dolors que pateix des de fa dies.

Vilanova, que va oferir la roda de premsa posterior al triomf al camp del València, va afirmar que Guardiola havia aguantat "com va poder" durant el partit. El Barça ha fet aquest matí un comunicat mèdic en que deixa clar que els metges tenen la paraula per decidir quants dies hauria de descansar el tècnic. Guardiola doncs, es podria perdre el partit d'aquest proper dissabte davant del Saragossa.

Fins ara, Guardiola només s'ha perdut partits per sanció, com aquell de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions amb el Bayern (va ser expulsat per protestar un possible penal durant el partit d'anada), i un altre a l'estadi també el 2009 doncs l'havien expulsat a Almeria.

stats