FUTBOL
Esports Futbol 05/05/2016

El Liverpool acaba amb el somni del Vila-real a Europa (3-0)

Els anglesos jugaran la final de l'Europa League contra un Sevilla que s'ha desfet del Xakhtar

M.m.
Sturridge, celebrant un dels gols del Liverpool contra el Vila-real

BarcelonaEl Liverpool i el Sevilla jugaran la final de l'Europa League. Els anglesos s'han desfet del Vila-real a les semifinals (global de 3-1) mentre que els andalusos han superat el Xakhtar (5-3). La final es disputarà a Basilea el proper dimecres 18 de maig.

El Vila-real no ha pogut fer valer l'1-0 que havia aconseguit a l'anada. Els groguets han caigut a Anfield Road (3-0) contra un Liverpool que ha sabut encarar millor el partit i posar els punts sobre les is des del principi.

L'equip que entrena Jürgen Klopp s'ha avançat amb un gol en pròpia porteria de Bruno, al minut 7, i ha fet mèrits per sentenciar l'eliminatòria abans del descans. A la represa, Sturridge aprofitava un error de marcatge per fer el 2-0 (63') i poc després Víctor Ruiz veia la segona targeta groga per una trepitjada.

Amb superioritat numèrica, el Liverpool encara ha tingut més espais per fer el seu futbol contra un Vila-real que ha jugat a la desesperada. I així ha arribat el tercer, per sentenciar, obra de Lallana (80').

El rival del Liverpool serà el Sevilla, que arriba a al final de l'Europa League per tercer any consecutiu. Els andalusos han derrotat el Xakhtar (3-1) en un partit que el conjunt ucraïnès ha tingut al seu abast en el tram final de la primera meitat.

Gameiro ha avançat el Sevilla (9') i Eduardo ha empatat abans del descans (44'). El Xakhtar ha tingut el rival contra les cordes però li ha faltat punteria. En canvi, el Sevilla no ha perdonat a la represa en les dues ocasions clares que ha tingut. Gameiro (47') i Mariano (59') han fet els gols de la victòria i que sentenciaven la classificació.