Futbol Català
Esports Futbol 10/12/2010

El Premià acomiada José Luís García i incorpora Jaume Creixell com a nou entrenador

Després de la jornada intersetmanal de dimecres, la nova derrota del Premià ha provocat la destitució de García i l'arribada del tercer tècnic de l'any.

Redacció
1 min
Jaume Creixell, nou entrenador del Premià

Premià de MarL'incombustible Jaume Creixell és el nou entrenador del Premià, cuer del grup V de la Tercera Divisió. El nou tècnic serà el tercer entrenador que haurà tingut fins ara l'equip blanc-i-blau abans d'arribar-se al final de la primera volta del campionat. El fins ara "míster", José Luís García, ha estat acomiadat després de la derrota d'aquest dimecres. García va estrenar-se amb el Premià el dia 12 d'octubre, sumant la primera i única victòria fins ara del conjunt del Maresme en tota la lliga i, curiosament, davant el líder, el Llagostera. Des de llavors, però, nou partits sense tornar a guanyar, amb cinc derrotes i quatre empats acumulats.

Creixell, que ha passat per la meitat de banquetes catalanes de Segona B i Tercera, estava sense equip després de la seva darrera experiència al Montcada. El "tigre" (com se'l coneix al futbol català) tindrà el difícil repte de fer créixer un equip on, a més de tenir ja tres entrenadors, més de mitja plantilla actual no té res a veure amb la que va començar la pretemporada al mes d'agost.

stats