Futbol Anglès
Esports Futbol 23/01/2012

La FA sanciona Balotelli amb 3 partits per "conducta violenta"

La Federació anglesa acusa el davanter del Manchester City de "conducta violenta" i el sanciona amb 3 partits, però per reincident, s'estarà quatre partits sense jugar. Balotelli pot recórrer la sanció fins dimecres a la tarda

Mario Balotelli i Scott Parker.

BarcelonaA diferència de Pepe, de qui el jutge de competició no ha estudiat l'agressió a Leo Messi, Mario Ballotelli serà sancionat per la Federació anglesa per la seva acció durant el Manchester City-Tottenham. La FA acusa Balotelli de "conducta violenta", el que el suspèn amb tres partits. La seva condició de reincident augmenta la sanció un partit més, amb la qual cosa Balotelli no podrà jugar els pròxims quatre partits.

La FA dóna opció a Balotelli o al Manchester City per presentar al·legacions fins dimecres a la tarda.

El davanter del Manchester City va agredir el jugador del Tottenham Scott Parker, amb una trepitjada salvatge al cap durant el partit d'aquest diumenge a la Premier. Al minut 83 i després que Parker tapés un xut de Balotelli, l'italià va donar una coça en direcció al cap del futbolista visitant.

Després de la jugada, Balotelli es va quedar rient. L'àrbitre no va veure l'agressió i Balotelli no va ser sancionat amb targeta. De fet, deu minuts després i sobre el temps afegit, ell mateix va marcar el gol decisiu que va donar el triomf al City 3-2.