Curses de muntanya
Esports 02/09/2012

Kilian Jornet guanya la 'skyrace' de la Becca di Nona

La prova italiana, de 30 quilòmetres i 2.562 metres de desnivell positiu, s'ha vist retallada en alguns quilòmetres per culpa del mal temps

Ara
1 min
Kilian Jornet, a la prova de Becca di Nona

PuigcerdàKilian Jornet s'ha imposat aquest diumenge a la Becca di Nona Skyrace, a la Vall d'Aosta (Itàlia), una prova de 30 km i 2.562 metres de desnivell positiu. Les males condicions meteorològiques dels dies anteriors han provocat que l'organització decidís retallar alguns trams de la prova per la seguretat dels corredors.

Jornet, que va decidir prendre part en la prova a última hora, sortia a les 9:45 del matí del centre Aosta per disputar la cursa a corredors com Ionut Zinca i Fabio Bazzana, segon i tercer classificats, respectivament.

"Des de la sortida m'he trobat molt bé, fresc i amb bones sensacions. He sortit molt fort. Ens hem pogut escapar amb Damiano Lenzi, que participava en la prova de pujada, la qual cosa ens ha permès pujar en solitari i a bon ritme. Això m'ha permès encarar la baixada amb garanties i mantenint la distància amb Ionut [Zinca]", comentava Kilian.

Jornet ha agraït als organitzadors de la prova que li hagin "posat totes les facilitats perquè pogués participar-hi".

Classificació Becca di Nona

1. Kilian Jornet. 2:29:24 h

2. Iount Zinca. 2:30:37 h

3. Fabio Bazzana. 2:38:20 h

stats