El Barça de futbol sala cau a la final i es queda sense Copa d'Espanya (4-6)

El Jaén és el nou campió del torneig estatal

Ara/efe
Paco Sedano es lamenta / FCB

BarcelonaNo ha pogut ser. El Barça de futbol sala ha caigut a la final de la Copa d'Espanya a mans del Jaén i no ha pogut endur-se el títol estatal (4-6), el primer de la història del conjunt andalús. Ells han sabut competir més i més bé que els blaugranes, amb més tensió de l'habitual i menys encert que en els anteriors partits de la fase final del torneig.

Per aconseguir el títol, el Jaén es va desfer a quarts de final d'ElPozo Múrcia, a semifinals del Burela Peixos Rubén –botxí de l'Inter Movistar, que defensava el títol– i, a la final, de l'equip de Marc Carmona. El Jaén s'ha avançat 0-2 en els primers 15 minuts amb gols de Solano i Chino. Ferrao ha escurçat distàncies per als blaugranes al minut 19, però 10 més tard Emilio Buendía ha situat l'1-3 per al quadre andalús.

Al minut 32 Saad ha tornat a situar el Barça a un gol (2-3) i ha començat a jugar amb porter-jugador, fet que ha aprofitat José López (min 35), Chino (37) i Cuco (37) per augmentar encara més la distància. El blaugrana Wilde ha aconseguit dos gols en la recta final i ha establert el 4-6 definitiu.