HANDBOL
Esports 30/03/2011

Jornada clau del Barça i del Granollers a la Lliga Asobal

Barça Borges i Fraikin Granollers juguen avui contra Sagunt i Ciudad Real respectivament i es juguen les primeres places de la classificació de la Lliga

Redacció
2 min

BarcelonaEl FC Barcelona Borges, després de la seva victòria de diumenge a la Lliga de Campions davant el Veszprem (28-21) i gairebé sense descans, retorna avui (20.15h) a la Lliga i visita la pista del Sagunt, en un xoc que té color blaugrana encara que el desgast físic dels seus jugadors els pot passar factura.

Cal destacar la baixa per cinc setmanes del porter Daniel Saric i els problemes en les genoll esquerre de Shiarhei Rutenka, que el van deixar gairebé inèdit aquest diumenge. Avui Xavi Pascual haurà de dosificar al màxim els seus efectius pensant en el xoc de tornada que jugaran dissabte al Veszprem Arena, on els hongaresos encara no han perdut aquesta temporada.

Tota la plantilla viatja aquest matí a Sagunt, i el dijous al matí els blaugranes prendran un avió que els portarà de València a Hongria per poder disposar d'una mica més temps per preparar el xoc de dissabte.

L'equip de Sagunt de Goran Dzockic, acabat d'ascendir aquesta temporada, ha aconseguit la permanència després de vèncer en l'última jornada a la pista de l'Alcobendas (24-27) i un dels seus punts forts en la seva solidesa a la seva pista.

Per la seva banda, el Fraikin Granollers (tercer) rep al Renovalia Ciudad Real (segon) i un triomf l'ajudaria a no deixar la tercera plaça tenint en compte que encara queden alguns partits importants per disputar.

Els Granollers intentarà seguir l'exemple del CAI Aragó i del Amaya Sport Sant Antonio i intentarà infligir als de Talant Duixabàev en la seva tercera derrota consecutiva a domicili.

p { margin-bottom: 0.21cm; } En aquest partit tindran un paper protagonista els porters Arpad Sterbik, en un gran moment de forma, i el veterà suec Fredik Ohlander, un dels màxims responsables de la tercera plaça que ocupen els vallesans a la classificació.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats