TENIS - GODÓ
Esports 21/04/2011

Arrenquen els vuitens de final de l'Open Banc Sabadell

Els duels més interessants de la jornada són el Nadal-Giraldo, el Gasquet-Monfils, el Ferrer-Hanescu i l'Almagro-Davydenko

Oriol March
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaComença a arribar l'hora de la veritat a l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Avui arrenquen els vuitens de final amb els màxims favorits com a principals protagonistes. El primer cap de sèrie, Rafa Nadal, s'enfrontarà cap a les quatre de la tarda al colombià Santiago Giraldo a la pista central. Abans, a dos quarts de dues i a la mateixa pista, serà David Ferrer qui es veurà les cares amb el romanès Victor Hanescu. Si res es torça, els dos haurien de solucionar sense gaire problemes el seu pas a quarts de final.

A la pista 1 hi ha un partit que sobresurt de tota la resta, el Richard Gasquet-Gael Monfils. El duel francès tindrà lloc d'aquí a escassos minuts a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona. El partit es preveu vistós i imprevisible, ja que és la primera vegada que els dos tennistes s'enfronten en terra batuda. La irregularitat dels dos jugadors, el seu principal punt feble, serà una de les claus del partit.

A mitja tarda, l'ex número 4 del món Nikolai Davydenko s'enfrontarà al murcià Nicolás Almagro a la pista central. La jove promesa canadenca Milos Raonic jugarà a l'últim torn contra Ivan Fodig, que ahir es va desfer per 6-2 i 6-4 del tercer favorit del torneig, el suec Robin Soderling.

stats