MOTOGP
Esports 02/06/2012

Casey Stoner marca la 'pole' a Montmeló, seguit de Jorge Lorenzo

L'australià ha dominat pràcticament tots els entrenaments oficials i amb un temps d'1:41.295, ha estat el més ràpid de MotoGP sobre el traçat català

N. García
1 min
Casey Stoner ha sigut el més ràpid a Montmeló

MontmelóCasey Stoner ha aconseguit la 'pole position' a Montmeló, la segona de la temporada després de la que va aconseguir a Estoril. L'australià ha estat el més ràpid sobre la pista catalana durant pràcticament tota la sessió.

Ell ha estat encapçalant la taula de temps fins a les últimes voltes, quan la resta de pilots de la graella, després d'haver fet les proves pertinents, han començat a rebaixar temps. Quan restaven 18 minuts per a la bandera a quadres, Andrea Dovizioso s'ha col·locat primer amb la seva Yamaha, però dues voltes més tard, era Dani Pedrosa qui es feia amb el millor temps.

Poc li ha durat al català el millor temps, ja que el seu company d'equip, Casey Stoner, ha tornat a superar-lo a la pista. Tot i que Jorge Lorenzo, Cal Crutchlow i Ben Spies han millorat els seus registres en els últims segons, cap d'ells ha pogut superar el temps de l'australià, que sortirà aquest diumenge des de la primera posició a Montmeló.

Graella de sortida GP de Catalunya

1. Casey Stoner 1:41.295

2. Jorge Lorenzo

3. Cal Crutchlow

4 Ben Spies

5. Dani Pedrosa

6. Andrea Dovizioso

7. Nicky Hayden

8. Stefan Bradl

9. Valentino Rossi

--

11. Héctor Faubel

15. Aleix Espargaró

21. Ivan Silva

stats