Estils 29/03/2016

Dolces o salades?: L’ARA i ‘La Tribu de Catalunya Ràdio’ busquen les millors coques de pastisseria

A partir d’aquest dimarts, els lectors podran pujar una foto o un vídeo i text descriptiu de les coques a un espai de la web de l’ARA i explicar els motius pels quals creuen que és candidata a ser considerada la millor

2 min
Coques

El diari ARA i el programa La tribu de Catalunya Ràdio, han decidit impulsar una recerca popular per trobar la millor coca de forn o pastisseria dels Països Catalans. Amb el cuiner Nandu Jubany com a president del jurat, la iniciativa permet que oients i lectors triïn i expliquin quina és la coca dolça o salada que consideren la millor i que, per tant, al seu parer, assoleix l’excel·lència.

A partir d’aquest dimarts, els lectors podran pujar una foto o un vídeo i text descriptiu de les coques a un espai de la web de l’ARA i explicar els motius pels quals creuen que és candidata a ser considerada la millor. Un cop omplert el formulari, la pàgina mostrarà de manera actualitzada el nombre de candidatures amb el nom de la coca, el poble i l’establiment.

Les nostres millors coques: participa

A partir del 9 de maig començarà la segona fase del concurs. La web de l’ARA mostrarà les fitxes de les 100 coques finalistes, que hauran proposat els lectors. La tria la faran les redaccions de l’Ara.cat i de La tribu de Catalunya Ràdio, amb l’assessorament del xef Nandu Jubany. Finalment, el dijous 9 de juny en un programa de ràdio especial s’escolliran les coques guanyadores. Hi haurà dos premis: el que es donarà per votació popular (que s’haurà fet a través de la web de l’ARA) i el premi del jurat. Aquest jurat tindrà la feina ingent de tastar totes les coques i de decidir, durant el programa de ràdio, quina és la millor d’entre totes les que hi hauran participat. Una tasca llaminera que catapultarà a l’èxit la millor preparació.

stats