Estils 27/05/2015

Els amants de la gastronomia conquereixen la Rambla de Barcelona

L'esdeveniment "Tast a la Rambla" celebra la seva segona edició després de l'èxit de l'any passat

Efe
1 min
Una imatge de l'edició de l'any passat / TAST A LA RAMBLA

BarcelonaMenjar de peu a la Rambla de Barcelona pot semblar un pla no massa interessant però si el menú l'elaboren xefs de renom i els turistes queden desplaçats, per uns dies, pels amants de la gastronomia, la cosa canvia. I és que de l'11 al 14 de juny torna el 'Tast a la Rambla', un esdeveniment que porta fins al centre de la ciutat una cinquantena dels millors restaurants (amb estrelles Michelin incloses), bars i pastisseries que s'instal·laran a la Rambla de Santa Mònica.

L'esdeveniment arriba a la segona edició després de l'èxit del primer any, que va tenir 500.000 visites. Per a aquesta edició s'amplia la zona de pastisseria i begudes, s'introdueixen cuines del món i actuacions de música en directe, i es facilitarà la compra de tiquets, per millorar l'experiència dels ciutadans que acudeixin.

Els establiments estaran repartits en cinc zones amb propostes que defineixen la gastronomia barcelonina: Cuines d'Autor, Cuines Tradicionals, Tapes i Platets, Dolç 'On the go' i Cuines del Món. Els plats costen 4,5 euros.

El certamen va néixer l'any passat amb la voluntat de convertir-se, a l'inici de l'estiu, en la gran fita gastronòmic de la ciutat de Barcelona, per reivindicar La Rambla com un gran eix lúdic barceloní per a tots els públics, i acostar l'alta cuina a ciutadans i visitants de la capital catalana

stats