Publicitat
Publicitat

Un testimoni assegura que ha vist "almenys 20 persones mortes a l'aigua" a l'illa noruega d'Utoya

Manté que hi ha acudit amb la seva barca per ajudar a evacuar l'illa després del tiroteig i ha vist els cadàvers de persones que s'haurien ofegat fugint

Un testimoni manté que ha vist almenys 20 cadàvers després del tiroteig al campament juvenil del Partit Laborista noruec a l'illa d'Utoya aquest divendres. La policia es nega a comentar aquest suposat balanç de víctimes, de manera que no és una dada confirmada oficialment.

"Ho he vist amb els meus propis ulls, almenys 20 persones han mort a l'aigua", ha assegurat André Skeie, de 26 anys, a l'agència Reuters per telèfon. Aquest noi explica que ha anat a l'illa amb el seu vaixell per ajudar a evacuar-la després del tiroteig indiscriminat que un home armat ha provocat en la reunió política, a la qual s'esperava el primer ministre aquest cap de setmana.

La policia, de moment, no dóna explicacions sobre el nombre de víctimes del tiroteig o a conseqüència del tiroteig, ja que una de les hipòtesis és que alguns joves que intentaven fugir nedant de l'illa, situada en un llac, s'haurien ofegat.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT