ARA
Mèdia 26/06/2011

El setge al català, portada de l'ARA

També es destaca que l'estat de Nova York aprova els matrimonis homosexuals

Redacció
1 min
Portada Ara 26 juny

BarcelonaL'ARA titula aquest diumenge en portada el "setge al català". El diari remarca els atacs a la llengua que s'estan fent a Catalunya, al País Valencià i a les Balears. Així, Sánchez Camacho pressiona el Govern amb les sentències del Suprem, mentre que Camps decreta l'eliminació de les línies d'ensenyament en valencià i Bauzá suprimeix Política Lingüística i anuncia més castellà a les aules.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre tema d'aquest diumenge és que l'estat de Nova York aprova els matrimonis homosexuals. El suport d'Obama i el canvi de vot d'alguns republicans permet una victòria històrica. A més, es destaca que Caracas reconeix que l'estat de salut de Chávez és pitjor del que s'havia dit i que el proveïdor de frens de Derbi AJP entra en suspensió de pagaments.

Pel que fa als articles d'opinió, es destaquen el del periodista Thomas L. Friedman, el de l'escriptor Ferran Torrent i el del sociòleg Salvador Cardús.

D'altra banda, aquest diumenge amb l'ARA es pot trobar el suplement Time Out Cultura, que tracta l'art i la revolució 6 mesos després de les revoltes als països àrabs i es pot aconseguir el cartell de Josep Subirats de la Guerra Civil.

Finalment, s'anuncia que aquest dilluns, amb l'ARA, s'hi inclourà un dossier titulat "La indignació a debat" que recull les opinions que ha generat el 15-M i que el proper diumenge, 3 de juliol, es podrà aconseguir gratis el CD de POPARB amb Manel i Antònia Font, entre d'altres.

stats