Mèdia 05/02/2013

Ansón a 'El Mundo': "Ha sonat l'hora del retorn d'Aznar"

"Rajoy ha de renunciar a la presidència del partit i dedicar-se íntegrament a la del govern espanyol", diu el periodista

Ara
1 min
L'expresident espanyol José María Aznar i l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, en l'homenatge d'ahir a Gregorio Ordóñez.

BarcelonaEl periodista Luis María Anson demana aquest dimarts en un article al diari 'El Mundo' que José María Aznar recuperi el lideratge del PP després de l'escàndol dels sobresous en negre que ja investiga la Fiscalia Anticorrupció arran de la llibreta de l'extresorer Luis Bárcenas publicada a 'El País'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diu Ansón en l'article:

"Passi el que passi, i encara suposant que Mariano Rajoy surti indemne de l'incendi Bárcenas, el Partit Popular exigeix una profunda operació regeneradora interna. Rajoy no és l'home per tirar-la endavant".

"La veritat és que ha sonat l'hora del retorn d'Aznar. És el dirigent popular amb més autoritat en el partit, el que pot posar ordre en l'angoixa de Génova, regenerar els quadres dirigents, espollar els 'pepepijos', expel·lir els presumptes esglaiadors, embalsamar els miserables, restaurar el prestigi perdut".

"Hi ha un problema en el retorn necessari de José María Aznar a la presidència del Partit Popular. I no és Mariano Rajoy [...] El problema és Aznar. L'expresident sempre va ser molt tossut i no vol ni sentir parlar d'un retorn, que hauria de ser per a ell, ara com ara, una obligació moral, un deure històric".

stats