Mèdia 26/07/2012

Bale visita les víctimes del tiroteig

Selena Soro
2 min
Bale visita les víctimes del tiroteig

L'actor Christian Bale (01) no ha dubtat a deixar penjat a l'armari el vestit de Batman per visitar les set persones que encara segueixen a l'hospital d'Aurora, després del tiroteig que el dia de l'estrena d' El caballero oscuro: la leyenda renace va provocar 12 morts i 58 ferits en un cinema de Denver. "Va ser bo per als pacients, esperem que sigui terapèutic per a ells. Tot l'equip va apreciar realment que vingués", va comentar dimarts Bill Voloch, el president del complex hospitalari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons The Denver Post , Bale va passar un parell d'hores a l'hospital i ho va aprofitar també per deixar unes flors al memorial improvisat davant dels cinemes Century 16, on va tenir lloc el tiroteig.

El presumpte assassí, James Holmes, de 24 anys, ja va comparèixer davant el jutge dilluns. Holmes podria enfrontar-se a la pena de mort, que és vigent a l'estat de Colorado però que només s'ha aplicat una sola vegada, el 1997, en els últims 36 anys. La fiscal Carol Chambers va indicar que consultarà la petició de la pena capital amb les famílies de les víctimes.

Cadena perpètua

William Balfour, excunyat de la cantant Jennifer Hudson (02) , ja té el veredicte pel seu crim: la fiscalia l'ha condemnat a tres cadenes perpètues consecutives per haver assassinat l'any 2008 la mare, el germà i el nebot de l'artista.

Balfour, que ja havia passat set anys a la presó per intent d'homicidi i robatori de cotxes, s'havia separat recentment de la germana de Jennifer Hudson. La policia creu que el motiu del crim és la "gelosia descontrolada", ja que Balfour creia que la germana de la cantant sortia amb un altre home i l'havia amenaçada de matar la seva família si l'abandonava. Ell es declara innocent i recorrerà la sentència.

Kristen Stewart i el seu director

A la saga Crepuscle el personatge de Kristen Stewart (03) , Bella, es debat entre un vampir -que encarna el seu nòvio a la vida real, Robert Pattinson- i un home llop. Al seu últim film, Blancanieves y la leyenda del cazador , el triangle amorós és fora de la pantalla: Stewart ha posat les banyes a Pattinson amb el director de la pel·lícula, Rupert Sanders, segons explica a People una amiga de l'actriu. Tot i això, ha comentat que Stewart se'n penedeix i que va ser un "lapsus".

Ser Kate Middleton per 120 euros

L'empresa Jen Jen House confecciona per 120 euros rèpliques dels vestits de Kate Middleton (04) , que no baixen dels 400. També té vestits inspirats en sèries com Sexo en Nueva York i Mujeres desesperadas.

stats