Mèdia 05/07/2012

Eloi Cordomí dedica el premi Iris de l''Espai Terra' a Toni Nadal

L'Acadèmia de la Televisió guardona com a millor programa d'actualitat autonòmic el format de TV3 que copresentava el desaparegut meteoròleg

Ara
1 min
UN HOME DEL TEMPS I DE LA TERRA  Va entrar a TV3 com a becari però va començar la carrera com a meteoròleg a TVE, perquè la cadena catalana no se'l podia quedar. L'any 1996 li van demanar si s'hi volia incorporar pel seu sòlid coneixement del territori.

BarcelonaL'Acadèmia de la Televisió ha reconegut aquest dimecres a la nit amb un Iris el programa 'Espai Terra' de TV3 com a millor programa d'actualitat autonòmic. El premi l'ha pujat a recollir el meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí, que ha recordat la figura de Toni Nadal. El cerverí que va patir un accident de muntanya el cap de setmana passat ha estat qualificat per Cordomí com un "amic que ens ha deixat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb una brúixola a la mà, ha buscat la comarca de la Segarra per assenyalar el lloc on Nadal tenia la família i la casa, perquè, ha dit, "és on ha d'anar aquest premi". El jove meteoròleg ha afegit que li dedicava aquest Iris "per la il·lusió amb què feia el programa". Aquest format de la pública catalana mesclava meteorologia i territori, les dues especialitats que tothom destacava professionalment de Nadal.

Podeu llegir-ho a l'ARA Premium.

stats