ARA
Mèdia 01/05/2011

La velocitat de Felip Puig 'versus' els entrebancs de Boi Ruiz, a la portada de l'ARA

L'ARA Control valora quin és el conseller que compleix més i quin és el que compleix menys el programa de CiU. Aquest és el tema que obre la portada d'aquest diumenge, que també recull la notícia de la mort d'Ernesto Sabato

Redacció
1 min
Portada 1 de maig

BarcelonaFelip Puig creix, Boi Ruiz es fa petit. Els dos consellers, d'Interior i de Salut respectivament, protagonitzen la portada d'aquest diumenge perquè són la cara i la creu del govern d'Artur Mas, segons les conclusions dels analistes de l'ARA Control. En estudiar quin és el conseller que més compleix el programa de CiU i quin és el que ho fa menys, han sortit aquests dos noms.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera plana d'avui també destaca la notícia de la mort de l'escriptor Ernesto Sabato, el rebuig de l'OTAN a la proposta de diàleg condicionat de Gaddafi i les derrotes del Barça i el Madrid a la Lliga.

També es reserva un espai a presentar el reportatge sobre el 1er de maig, sobre una generació de treballadors que es troben amb menys drets laborals que els seus pares.

Dels articles d'opinió que ofereix el diari d'aquest diumenge, se'n destaquen tres a la portada: el de Salvador Cardús, el de Roger Cohen i el de Gregori Luri.

A la cantonada dreta inferior hi ha el cupó per adquirir el CD d'Antònia Font, per tan sols 13,95 €.

stats