Mitjans públics
Mèdia 29/06/2012

Julio Somoano serà el nou cap d'informatius de TVE

L'actual presentador del telenotícies de Telemadrid rellevarà Fran Llorente. El canvi s'ha conegut hores després de la presa de possessió dels nous consellers i abans que es faci públic qui serà el nou director de la televisió pública

Ara
1 min
Julio Somoano

BarcelonaTot just dues hores després de prendre possessió com a nou president de RTVE, Leopoldo González-Echenique ja comença a fer canvis a l'estructura directiva dels mitjans estatals. Julio Somoano, actualment director i presentador de l'informatiu matinal de Telemadrid, serà el nou cap d'informatius de TVE, en substitució de Fran Llorente. Fonts del consell d'administració de la corporació citades per Efe indiquen que el nou cap d'informatius, que ha estat proposat per Echenique, ha rebut set vots a favor –els dels sis consellers del PP i el de CiU– i dues abstencions –del PSOE i IU.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Somoano va néixer el 1976 a Oviedo, i anteriorment havia treballat als informatius de RNE. Malgrat aquest relleu als informatius de TVE, no hi ha encara cap informació sobre qui podria ser el nou director de la cadena.

En canvi, a RNE sí que hi hauria ja un nou director. Es tractaria de Manuel Ventero, que substituiria Benigno Moreno. Ventero, actual presentador del programa 'Siluetas' de la mateixa emissora, havia estat cap d'informatius de RNE durant els governs de José María Aznar.

D'altra banda, Teófilo García serà el nou director general corporatiu de RTVE, un càrrec que fins ara ocupava Jaime Gaitero.

stats