Mèdia 08/08/2012

Mor 'l'avi de la Coca-cola' als 105 anys

Ha mort per causes naturals a casa seva, a Vilafranca de Bonany, a Mallorca

Ara
1 min

BarcelonaEl 2009, als 102 anys d'edat, Pep Mascaró es va convertir en protagonista d'un anunci que va donar la volta al món. Era un espot de Coca-Cola en què explicava a un nadó: "L'únic que no t'agradarà de la vida és que et semblarà massa curta. Ets aquí per ser feliç". Segons publica 'El País', des de llavors, a Mascaró se'l va conèixer com l'avi de la Coca-cola, però al seu poble, Vilafranca de Bonany, a Mallorca, encara l'anomenaven "L'amo en Pep de Son Bats".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mascaró ha mort aquesta matinada per causes naturals a casa seva, als 105 anys. La seva vida va ser llarga. "El meu pare és pagès i el que més li agrada és anar a conrear el camp i sembrar faves", recorda un dels seus sis fills. Ja centenari, Mascaró va debutar a la televisió amb un breu paper en una sèrie d'IB3, el canal autonòmic de les Balears. Poc després, un familiar li va proposar presentar-se al càsting que convocava la delegació espanyola de l'agència McCann-Ericksson per a un anunci d'una coneguda marca de begudes.

Entre els molts homenatges que se li van dedicar en els últims anys, a L'amo en Pep el va emocionar especialment que a Vilafranca li dediquessin una plaça. A la placa commemorativa, on apareixia gravat el seu rostre bonàs, els veïns van dipositar ahir dimarts rams de flors. A més, van agafar prestada la frase del famós espot publicitari; la gent que l'estimava assegurava que l'avi de la Coca-cola "va ser feliç mentre va ser aquí".

stats