Barça
Mèdia 02/11/2012

Messi anuncia el naixement del seu fill a Facebook: "Sóc l'home més feliç del món!"

El petit, que es diu Thiago, és fill de l'astre blaugrana i de l'argentina Antonella Rocuzzo

Ara
1 min
Lionel Messi i la seva novia Antonella Roccuzzo al casament d'Andrés Iniesta i  Anna Ortiz avui al Castell de Tamarit/ AFP PHOTO/ JOSEP LAGO

BarcelonaLionel Messi, davanter del FC Barcelona, ha tingut el seu primer fill aquesta tarda de divendres. El jugador del Barça ho ha explicat a través de Facebook: "Sóc l'home més feliç del món, ha nascut el meu fill. Gràcies a Déu per aquest regal. Gràcies a la meva família pel seu suport". La seva parella, Antonella Rocuzzo, ha portat al món el petit Thiago a l'Hospital USP Dexeus de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Messi va demanar permís ahir a l'entrenador blaugrana, Tito Vilanova, per no anar avui a entrenar, ja que el naixement del seu fill era imminent. Segons explica el diari 'Mundo Deportivo', es tracta d'un bebè "molt desitjat", arran de les declaracions que sempre ha efectuat el crac. Antonella i Messi es coneixen des que eren petits, ja que tots dos són originaris del mateix municipi argentí, Rosario. Tot i que ella sempre s'ha intentat mantenir allunyada de les càmeres, a la porta de l'hospital s'hi concentren a hores d'ara una gran multitud de mitjans gràfics.

stats