Mitjans públics
Mèdia 19/04/2012

Ramon Rovira declina dirigir TV3

El periodista seguirà com a cap de comunicació de Banc Sabadell després que les negociacions s'hagin encallat en el debat sobre el redimensionament de la televisió

à.g.
1 min
Ramon Rovira

BarcelonaEl periodista Ramon Rovira ha declinat l'oferta de dirigir TV3, segons ha pogut confirmar l'ARA. Es tractava d'un candidat que tenia consens al si del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), però les negociacions s'han encallat a l'hora d'afrontar el redimensionament de TV3 en un context de retallades en l'aportació pública i la crisi publicitària. Si no hi ha un gir inesperat d'última hora, Rovira seguirà sent responsable de la comunicació de Banc Sabadell, entitat on treballa amb rang de sotsdirector general.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rovira és un bon coneixedor de la casa. Va entrar-hi com a delegat a la demarcació de Girona abans d'ocupar altres llocs de responsabilitat: corresponsal a Washington (1996-2001), cap d'Informatius (2001-2004) i cap de Comunicació i Relacions Institucionals (2004-2006), entre altres càrrecs. També va ser el primer presentador i director del programa 'Àgora'.

El consell de govern es reunirà el proper dimecres en sessió ordinària, però el president té la facultat de convocar una trobada extraordinària si ho considera oportú. Fonts de la Corporació han indicat a l'ARA que el procés de relleu al capdavant de TV3 pot allargar-se encara unes setmanes.

stats