Audiències
Mèdia 25/01/2012

L''APM?' lidera amb 763.000 espectadors

El Mirandés-Espanyol, segona opció de la nit, aporta a Cuatro 424.000 espectadors

Ara
1 min
L''APM?' va liderar l'audiència d'aquest dimarts

BarcelonaUn dimarts més, l'APM? va ser ahir el programa més vist a Catalunya, amb 763.000 espectadors i una quota de pantalla del 22,3%, el seu tercer millor registre de la temporada. L'espai va deixar a molta distància el segon programa més seguit pels catalans la nit d'aquest dimarts, el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei entre el Mirandés i l'Espanyol, que va emetre Cuatro i que va reunir una mitjana 424.000 persones, amb un 12,7% de share. Als últims minuts de partit, coincidint amb el gol que va deixar l'equip blanc-i-blau fora de la competició, el matx va superar el mig milió d'espectadors i es va situar momentàniament com l'emissió líder a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Qui va sortir més perjudicat per la transmissió del futbol va ser el concurs de talents de Telecinco Tú sí que vales , que va baixar molt respecte als registres a què estava acostumat. Aquesta setmana va tenir només 352.000 espectadors –80.000 menys que el dimarts anterior– i va quedar per sota de la proposta de La Sexta, que va reunir 366.000 persones amb El mentalista.

Al conjunt del dia, TV3 –que va situar els tres Telenotícies i La Riera entre el segon i el cinquè lloc– va liderar amb comoditat. La cadena pública va tenir un share global del 15,5%, per un 12,4% de Telecinco, que va ser segona.

stats