Mèdia 05/07/2012

"Abans que comenci la música: especial festivals d'estiu", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

Un reportatge sobre com es 'cuinen' els festivals musicals d'estiu i una entrevista als comtes de Sert, plats forts del dominical de l'ARA d'aquesta setmana. I també: l'hort urbà d'Anna Lizaran i l'estil de l'actriu de moda, Zooey Deschanel

Ara
1 min
Paratu8

BarcelonaLa portada en PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l''Ara Tu' d'aquesta setmana hi trobareu:

Darrere els escenaris: Recorrem la Costa Brava per saber com es preparen els principals festivals de música de l'estiu. L'oferta de concerts és àmplia i molt variada.

25 racons de Catalunya que has de veure: Jordi Lanuza, líder del grup Inspira, ens passeja per l'univers dels músics que estimen Cadaqués, el poblet de cases blanques.

Entrevista als comtes de Sert: Nobles que trenquen tòpics, Francisco de Sert i Maria del Mar Arnús defensen que la felicitat consisteix a viure a poc a poc i a ser lliure per dir el que et sembli.

Moda: L'estil 'vintage' i infantil de l'actriu Zooey Deschanel ha creat escola.

L'hort d'Anna Lizaran: Quan baixa de l'escenari, a l'actriu catalana l'apassiona cultivar flors, hortalisses i herbes aromàtiques a la terrassa de casa.

Global News: Charlie Sheen... a repentant actor? Think again.

Ara ens en sortim: Antònia Saumell és directora d'una llar d'infants i havia estat educadora d'un centre d'acollida. Ella i la seva parella han acollit un nadó.

stats