Microsites Méteo 05/05/2012

Cap de setmana variable amb més clarianes dissabte que diumenge

Dissabte amb moltes clarianes i algun petit ruixat al Pirineu i a Ponent però diumenge el risc de ruixats curts tornarà a augmentar sobretot al Nord Est. Entre dimecres i dijous podríem tenir màximes entorn als 30ºC

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaIniciem cap de setmana molt variable. Aquest dissabte al matí serà en general assolellat i amb moltes clarianes arreu, tret d'alguns núvols prims en punts de Ponent que han d'anar desapareixent al llarg del matí. A la tarda pot descarregar algun petit ruixat sobretot al Pirineu i Pre-Pirineu de Lleida, punts de Ponent i de l'interior del País Valencià. Les temperatures molt semblants a les d'ahir amb un ambient suau al migdia.

A última hora del dia aniran arribant més núvols i el cel s'anirà tapant sobretot a la meitat est i a les Illes Balears. Allà on no arribin els núvols podrem gaudir de la lluna més grossa de l'any.

Diumenge començarà amb un cel amb més núvols i on més probable calgui utilitzar el paraigua serà sobretot a la meitat nord est, comarques de Barcelona i Pirineu, on cauran alguns ruixats de poca estona, alguns acompanyats de tempesta tant al matí com a la tarda. Les temperatures es quedaran un pèl més curtes sobretot a les comarques del nord est.

La setmana que ve s'obriran grans clarianes però el més destacable serà la pujada de temperatures que podríem tenir a partir de dimecres i dijous, amb algunes màximes que poden fregar els 30ºC.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats